14 november 2014
19:30

Nässjö IF

Referat: JB - Nässjö IF

Matchen inleddes i högt tempo där Nässjö låg på och fick med sig ett tidigt mål. JB/WIK låg rätt i försvarsspelet och ställde om och kvitterade genom hörna inslagen av Pontus N. Matchen är jämn med Nässjö som det lite mer bollförande laget.

Ett par olyckliga ingripanden ledde fram till att Nässjö tog ledningen med 1-3 inom loppet av ett par minuter i mitten av halvleken. JB/WIK reducerade ganska omgående på hörna genom Felix. Sista 20 minuter av halvleken blir isen sämre och det bli lyrspel från båda lagen. Resultat står sig halvleken ut

I andra halvlek startar JB/WIK aggressivt och med ett bra och tätt försvarsspel. Det leder till omställningslägen och JB/WIK kvitterar i 53:e minuten genom Kevin som slår in en retur efter skott från Pontus. I 60 minuten avlossar Pontus ett skott rakt upp i nättaket och JB/WIK går upp i ledning.

Nässjö kvitterar 1 minut senare på ett väl avvägt lyft. Matchen står sedan och väger med chanser för båda algen att avgöra. Bollen studsar tyvärr Nässjö väg i ett par situationer vilket gör att de kan göra 4-5 och sedan även 4-6 på hörna vilket blir slutresultat.

JB/WIK visar bra attityd och vilja i matchen och i stora delar ett tätt och bra försvarsspel där Erik N, och Jonathan N utmärker sig med flera fina brytningar.